inbjudan till bokrelease och medlemsträff

Medlemsträff 20 och 21 maj

På fredagen 20 maj ses vi i SRF:s lokaler på Södermalm i Stockholm för föreläsningar, mingel, god mat och bokrelease av vår ordförandes Ylva Bjelles bok ”Nå fler med dina texter”. På lördagen 21 maj besöker vi Garnuddens tillgängliga naturreservat.

Program

Under fredagen gästas vi av kocken Cecilia Walton från Kreativa Kök som bjuder oss på lunch mellan 12.00-13.00, på eftermiddagen fika och vid 17 blir det mingelmat på bokreleasen. 

13.00 börjar själva programmet. Alla kommer få tillfälle att presentera sig och sin verksamhet. Vill du hålla en lite längre presentation så hör av dig, så skriver vi in det i programmet.

Vi kommer bland annat att få lära oss mer om Grindabs grindar av Johan Lindman.

Klockan 15.00 -15.40 gästas vi av vår tidigare medlem Fredrik Lindgrenförbundschef på Samordningsförbundet Östra Östergötland i Norrköping.

  • Samordningsförbunden, vad gör vi och hur kan Svensk Tillgänglighets medlemmar samarbeta med oss.
  • Tillgänglighetsarbetet på Uppsala universitet, där Fredrik med framgång drev på tillgänglighetsarbetet i en roll som projektledare.

16.00-17.00 Föreläsning av vår ordförande Ylva Bjelle, vars bok idag släpps på Lava förlag: Nå fler med dina texter genom lättläst, klarspråk och tillgänglig formgivning.  

17.00 Bokrelease och fest!

Som medlemsförmån får du boken Nå fler med dina texter. 

Anmäl dig till info@svensktillganglighet.se senast 10 maj.
Anmäl också om du vill presentera ditt företag, produkter, verksamhet. 

På lördagen 21 maj åker de som önskar gemensamt med pendeltåg 9.30 till Garnuddens naturreservat, som gjorts tillgängligt med hjälp av bland annat Magnus Mattisson, Magma miljö och tillgänglighet.